Letselschade door

een whiplash?

☑MAXIMALE SCHADEVERGOEDING
☑GRATIS ADVIES EN PERSOONLIJKE HULP
☑ERVAREN LETSELSCHADESPECIALISTEN
☑EXCLUSIEF VOOR SLACHTOFFERS

Whiplash na verkeersongeval

Bij een whiplash is er sprake van een tijdelijke kwetsing van het steunweefsel, bindweefsel en/of de spieren van de nek. Deze kwetsing ontstaat door een voor- achterwaartse beweging van de nek, ook wel de kop-staartbotsing genoemd. Vaak hebben patiënten klachten, terwijl er bij lichamelijk onderzoek of met behulp van röntgendiagnostiek geen afwijkingen gevonden worden. Dit maakt het lastig om de diagnose whiplash te stellen.

Ook zij-aanrijdingen of sportongevallen kunnen whiplash letsel veroorzaken. Bij een whiplashtrauma maken het hoofd en de nek ten opzichte van de romp een heftige slingerbeweging. De nek is niet berekend op de inwerking van de kracht van de botsing.

De nekstructuur bestaat uit 7 wervels, 38 gewrichten en 22 paar spieren. Het complexe systeem van spieren, banden, schijven, tussen-wervelschijven, zenuwstelsel en bloedbanen maakt de nek kwetsbaar voor letsel.

Letselschade expert spreken?

Gratis & vrijblijvend advies

Direct je letselschade claimen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer kan zijn en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Een whiplash: heb ik recht op schadevergoeding?

Als je kampt met de gevolgen van een whiplash, staat je leven opeens volledig op zijn kop. Naast de lichamelijke klachten maak je je zorgen over hoe het nu verder moet. Wie betaalt bijvoorbeeld als niet alle medische kosten door jouw ziektekostenverzekeraar worden betaald. En wat als je opeens zonder inkomen zit omdat je als zzp-er werkt. Als je betrokken bent geraakt bij een ongeval die niet jouw schuld is, kan je deze kosten veelal verhalen op de verzekeraar van de auto die jou heeft aangereden.

Jouw letselschade kan dus verhaald worden op de aansprakelijke verzekeraar. Maar hoe? Met de hulp van een letselschade jurist sta je er niet alleen voor!

Vrijblijvend advies van onze letselschade specialisten in Den Haag

“Wij verhalen 100% kosteloos uw letsel op de aansprakelijke verzekeraar. U kunt zich dan richten op medisch herstel, terwijl onze letselschadespecialisten exact in kaart brengen waar u recht op heeft en voor u de maximale schadevergoeding claimen!

Wilt u meer weten over onze juridische dienstverlening of wilt u hulp van een letselschade specialist om uw letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.”