Skip to main content

Wat is letselschade

en welke schade wordt vergoed?

Ben je helaas slachtoffer geworden van een ongeval en letselschade opgelopen? Dat is waarschijnlijk een erg moeilijke situatie voor je. Waarschijnlijk heb je recht op een schadevergoeding. Ontdek wat letselschade precies is en hoe je deze vergoeding claimt.

Als je betrokken bent bij een ongeval, is er bijna altijd sprake van schade. Denk hierbij niet alleen aan een auto-ongeluk, maar ook aan een ongeval op je werk of schade door een medische fout.

Letselschade kan beperkt blijven, maar u kunt er ook levenslang last van houden. Dat hangt ervan af hoe ingrijpend het ongeval is waardoor u het letsel heeft opgelopen.

Zal ik u even bellen?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk.

Wat te doen bij letselschade

Als u letselschade oploopt door toedoen van een ander, dan heeft u in veel gevallen recht op een financiële vergoeding van de schade. Dit noemen we de schadevergoeding voor uw letsel.

Letselschade bestaat uit alle schade die u als gevolg van het ongeval oploopt. Als financiële compensatie van de ontstane schade kan u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade en een schadevergoeding claimen.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten, wij informeren u graag!

Mijn letselongeval

✅ Ongeval in het verkeer, zoals met de motor, auto, fiets of scooter;
✅ Een hondenbeet;
✅ Val van een paard of trap van een paard;
✅ Een bedrijfsongeval;
✅ Een gebrekkig product;
✅ In het openbaar vervoer;
✅ Door gebreken aan de openbare weg.

Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen of heeft u gewoon een vraag?