Skip to main content

Letselschade

na verkeersongeval

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval en heeft u letselschade opgelopen? Het is belangrijk om te weten dat u recht heeft op een schadevergoeding als u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval waarbij een ander aansprakelijk is.

Een verkeersongeval kan leiden tot uiteenlopende vormen van letselschade, zoals whiplash, botbreuken, rugletsel, hoofdletsel, of zelfs blijvende invaliditeit. Deze letsels kunnen ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid, werk en levenskwaliteit.

Bij FIX Letselschade begrijpen we dat het claimen van een schadevergoeding na een verkeersongeval complex kan zijn. Wij staan klaar om u te helpen en uw belangen te behartigen. Onze ervaren letselschadespecialisten nemen u het juridische proces uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel.

Wij bieden deskundige ondersteuning bij het volgende:

  • Aansprakelijkheidsvraagstukken: Wij bepalen wie er aansprakelijk is voor het verkeersongeval en verzamelen alle benodigde bewijsstukken. 
  •  Schaderegeling: We stellen een nauwkeurige berekening op van uw schade, inclusief medische kosten, inkomensverlies, revalidatiekosten en andere financiële en emotionele schadeposten.
  • Juridische afwikkeling: We onderhandelen namens u met de verzekeraar van de tegenpartij om een rechtvaardige schadevergoeding te verkrijgen. Indien nodig, schuwen we een gang naar de rechter niet.

Onze focus ligt op een persoonlijke aanpak en het behalen van het beste resultaat voor onze cliënten. Wij geloven in transparantie, betrokkenheid en het leveren van hoogwaardige juridische dienstverlening.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn er om u te helpen in deze moeilijke tijd en streven naar een rechtvaardige compensatie voor uw letselschade na een verkeersongeval.

Zal ik u even bellen?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk.

Wat te doen bij letselschade

Als u letselschade oploopt door toedoen van een ander, dan heeft u in veel gevallen recht op een financiële vergoeding van de schade. Dit noemen we de schadevergoeding voor uw letsel.

Letselschade bestaat uit alle schade die u als gevolg van het ongeval oploopt. Als financiële compensatie van de ontstane schade kan u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade en een schadevergoeding claimen.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten, wij informeren u graag!

Mijn letselongeval

✅ Ongeval in het verkeer, zoals met de motor, auto, fiets of scooter;
✅ Een hondenbeet;
✅ Val van een paard of trap van een paard;
✅ Een bedrijfsongeval;
✅ Een gebrekkig product;
✅ In het openbaar vervoer;
✅ Door gebreken aan de openbare weg.

Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen of heeft u gewoon een vraag?