Heeft u letselschade

bij een verkeersongeval opgelopen?

☑MAXIMALE SCHADEVERGOEDING
☑GRATIS ADVIES EN PERSOONLIJKE HULP
☑ERVAREN LETSELSCHADESPECIALISTEN
☑EXCLUSIEF VOOR SLACHTOFFERS

U heeft letselschade bij verkeersongeval

Jaarlijks zijn er duizenden verkeersongevallen in Nederland. De slachtoffers van deze ongelukken krijgen vaak niet de schadevergoeding waar zij recht op hebben. Fix letselschade helpt de slachtoffers om het maximale schadevergoeding te krijgen.

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval en heeft u hier letselschade aan over gehouden? Fix letselschade helpt u graag aan de schadevergoeding waar u recht op heeft. Fix letselschade stelt de tegenpartij aansprakelijk en brengt u letselschade in kaart. Zo kunnen wij uitzoeken hoeveel geld de tegenpartij aan u moet betalen.

In Nederland worden de kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij vergoed, hierdoor hoeven wij de kosten niet bij u in rekening te brengen. Dit maakt onze hulp voor u geheel gratis.

Letselschade expert spreken?

Gratis & vrijblijvend advies

Direct je letselschade claimen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer kan zijn en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Letselschade na een aanrijding in de auto

Het is belangrijk om na een aanrijding uit te zoeken wie er aansprakelijk is voor het ongeval. De aansprakelijke partij moet namelijk de schade vergoeden. Dit geldt niet alleen voor de materiële schade aan de auto, maar ook voor de letselschade die de inzittenden oplopen. De aansprakelijkheid bij een auto-ongeluk wordt bepaald door de geldende verkeersregels. Als een auto bijvoorbeeld door rood heeft gereden, dan is de automobilist van deze auto aansprakelijk voor alle letselschade.

Het is essentieel dat u de tegenpartij zo snel mogelijk schriftelijk aansprakelijk stelt. Nadat de aansprakelijkheid geregeld is, kan de rest van het letselschadeproces gestart worden.

Aangereden op de fiets of als voetganger

Als voetganger of fietser heeft u meer bescherming vanuit de wet. U wordt namelijk gezien als een zwakke verkeersdeelnemer. Wanneer u in deze hoedanigheid aangereden wordt door een auto of motor, dan is de andere partij vrijwel altijd aansprakelijk. U moet de tegenpartij nog wel officieel aansprakelijk stellen.

De letselschade specialisten van Fix letselschade helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade bij de tegenpartij !

Vrijblijvend advies van onze letselschade specialisten in Den Haag

“Wij verhalen 100% kosteloos uw letsel op de aansprakelijke verzekeraar. U kunt zich dan richten op medisch herstel, terwijl onze letselschadespecialisten exact in kaart brengen waar u recht op heeft en voor u de maximale schadevergoeding claimen!

Wilt u meer weten over onze juridische dienstverlening of wilt u hulp van een letselschade specialist om uw letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.”