Skip to main content

Letselschade

bij medische fout

Bent u slachtoffer geworden van een medische fout en heeft u letselschade opgelopen als gevolg hiervan? Bij FIX Letselschade begrijpen we hoe ingrijpend en verwoestend een medische fout kan zijn voor uw gezondheid en uw leven.

Een medische fout kan verschillende vormen aannemen, zoals een verkeerd gestelde diagnose, een foutieve behandeling, complicaties tijdens een operatie, of het voorschrijven van verkeerde medicatie. Deze fouten kunnen ernstige gevolgen hebben, waaronder blijvend letsel, fysieke en mentale klachten, en zelfs overlijden van een geliefde.

Als gespecialiseerd letselschadebureau zijn wij er om u te helpen bij het claimen van een rechtvaardige schadevergoeding na een medische fout. Onze ervaren letselschadespecialisten hebben expertise in medische aansprakelijkheid en zullen zich volledig inzetten voor uw zaak.

Wij bieden ondersteuning bij de volgende aspecten van uw letselschadezaak:

  • Aansprakelijkheid vaststellen: We onderzoeken de medische fout en bepalen wie er verantwoordelijk is voor het veroorzaken van de schade.
  • Schaderegeling: We stellen een gedetailleerde berekening op van uw schade, waaronder medische kosten, verlies aan inkomsten door arbeidsongeschiktheid, revalidatiekosten en andere financiële schadeposten.
  • Juridische afwikkeling: We vertegenwoordigen u bij onderhandelingen met de medische instelling of zorgverlener om een rechtvaardige schadevergoeding te verkrijgen. Indien nodig, zullen we uw zaak voorleggen aan de rechter.

Ons doel is om u te ontlasten en te zorgen voor een optimale schadevergoeding, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Wij bieden een persoonlijke aanpak, waarbij uw belangen altijd centraal staan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze letselschadespecialisten staan klaar om u te helpen bij het claimen van een rechtvaardige compensatie na een medische fout. Wij zijn uw betrouwbare partner in letselschadezaken.

Zal ik u even bellen?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk.

Wat te doen bij letselschade

Als u letselschade oploopt door toedoen van een ander, dan heeft u in veel gevallen recht op een financiële vergoeding van de schade. Dit noemen we de schadevergoeding voor uw letsel.

Letselschade bestaat uit alle schade die u als gevolg van het ongeval oploopt. Als financiële compensatie van de ontstane schade kan u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade en een schadevergoeding claimen.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten, wij informeren u graag!

Mijn letselongeval

✅ Ongeval in het verkeer, zoals met de motor, auto, fiets of scooter;
✅ Een hondenbeet;
✅ Val van een paard of trap van een paard;
✅ Een bedrijfsongeval;
✅ Een gebrekkig product;
✅ In het openbaar vervoer;
✅ Door gebreken aan de openbare weg.

Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen of heeft u gewoon een vraag?