Skip to main content

Letselschade in Rijswijk

Letselschade specialisten in Rijswijk

Welkom bij Fix Letselschade, uw toegewijde partner voor letselschade in Rijswijk. Wij begrijpen hoe overweldigend het kan zijn om te maken te krijgen met letselschade na een ongeval of persoonlijk letsel. Ons letselschadebureau staat klaar om u te helpen tijdens deze uitdagende periode.

Waarom Kiezen Voor Ons?

Deskundig Advies: Ons team van ervaren letselschade-experts in Rijswijk biedt persoonlijk advies op maat. We begrijpen de complexiteit van letselschadeclaims en zullen u stap voor stap begeleiden.

Lokale Expertise: Als lokaal bureau zijn we vertrouwd met de wetten en procedures in Rijswijk. We kennen de relevante instanties en hebben sterke relaties opgebouwd met medische professionals en juridische experts in de regio.

Persoonlijke Aandacht: Bij ons bent u geen nummer. We geloven in een persoonlijke benadering en luisteren naar uw specifieke behoeften. Uw welzijn staat bij ons voorop.

Neem contact op

Heeft u letselschade opgelopen in Den Haag of omgeving? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan voor u klaar om u te helpen de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Wat te doen bij letselschade

Als u letselschade oploopt door toedoen van een ander, dan heeft u in veel gevallen recht op een financiële vergoeding van de schade. Dit noemen we de schadevergoeding voor uw letsel.

Letselschade bestaat uit alle schade die u als gevolg van het ongeval oploopt. Als financiële compensatie van de ontstane schade kan u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade en een schadevergoeding claimen.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten, wij informeren u graag!

Mijn letselongeval

✅ Ongeval in het verkeer, zoals met de motor, auto, fiets of scooter;
✅ Een hondenbeet;
✅ Val van een paard of trap van een paard;
✅ Een bedrijfsongeval;
✅ Een gebrekkig product;
✅ In het openbaar vervoer;
✅ Door gebreken aan de openbare weg.

Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen of heeft u gewoon een vraag?