Letselschade opgelopen?

Heb je letselschade opgelopen door toedoen van een ander?
Wij helpen je om de schade bij de tegenpartij te verhalen.

☑MAXIMALE SCHADEVERGOEDING
☑GRATIS ADVIES EN PERSOONLIJKE HULP
☑ERVAREN LETSELSCHADESPECIALISTEN
☑EXCLUSIEF VOOR SLACHTOFFERS

Wat is letselschade

Letselschade of letsel is de lichamelijke en geestelijke materiële en immateriële schade die een mens kan ondervinden als hij of zij bij een ongeval betrokken is. Het kan daarbij gaan om een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval tijdens het sporten of tijdens het klussen in of rondom het huis of om de gevolgen van een medische fout. Ook in het geval van mishandeling kan sprake zijn van letselschade.

U heeft letselschade

Bent u gewond geraakt door een ongeval of heeft u te maken met (psychische) klachten? En hierdoor maakt u kosten of loopt u inkomsten mis? Dan heeft u te maken letselschade.

Als het letsel is ontstaan door de schuld van een ander, dan heeft u recht op schadevergoeding. Bij Fix letselschade verlenen wij slachtoffers van een ongeluk met letsel altijd gratis juridische bijstand en advies. Wij claimen uw schadevergoeding. In Nederland worden de kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij vergoed, hierdoor hoeven wij de kosten niet bij u in rekening te brengen. Dit maakt onze hulp voor u geheel gratis.

Wat is er gebeurd?

Vertel ons uw verhaal en wij zorgen voor de schadevergoeding waar u recht op heeft

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld door Fix Letselschade. Wij nemen eenmalig contact met u op om de haalbaarheid van uw zaak te bespreken. Vertel ons uw verhaal en u heeft op werkdagen binnen 1 dag reactie op uw zaak.

Direct je letselschade claimen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer kan zijn en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.