Skip to main content

Letselschade

na arbeidsongeval

Bent u slachtoffer geworden van een arbeidsongeval en heeft u letselschade opgelopen tijdens uw werk? Bij ons letselschadebureau begrijpen we hoe ingrijpend en verstorend een arbeidsongeval kan zijn voor uw gezondheid en uw leven.

Een arbeidsongeval kan leiden tot diverse vormen van letselschade, zoals botbreuken, rugletsel, hoofdletsel, brandwonden, en psychische klachten. Deze letsels kunnen grote gevolgen hebben voor uw werkvermogen, inkomen en dagelijks functioneren.

Bij FIX Letselschade staan wij voor u klaar om u te helpen bij het claimen van een rechtvaardige schadevergoeding na een arbeidsongeval. Onze ervaren letselschadespecialisten hebben expertise in arbeidsgerelateerde letselschade en zullen zich volledig inzetten voor uw zaak.

Wij bieden ondersteuning bij de volgende aspecten van uw letselschadezaak:

  • Aansprakelijkheid: We onderzoeken wie er verantwoordelijk is voor het arbeidsongeval en verzamelen alle relevante bewijsstukken.
  • Schaderegeling: We stellen een gedetailleerde berekening op van uw schade, inclusief medische kosten, verlies aan inkomsten door arbeidsongeschiktheid, revalidatiekosten en andere financiële en emotionele schadeposten.
  • Juridische afwikkeling: We onderhandelen namens u met de werkgever en/of verzekeraar om een rechtvaardige schadevergoeding te verkrijgen. Indien nodig, staan we u bij in gerechtelijke procedures.

Ons doel is om u te ontlasten en te zorgen voor een optimale schadevergoeding, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Wij bieden een persoonlijke aanpak, waarbij uw belangen altijd centraal staan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze letselschadespecialisten staan klaar om u te helpen bij het claimen van een rechtvaardige compensatie na een arbeidsongeval. Wij zijn uw betrouwbare partner in letselschadezaken.

Zal ik u even bellen?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk.

Wat te doen bij letselschade

Als u letselschade oploopt door toedoen van een ander, dan heeft u in veel gevallen recht op een financiële vergoeding van de schade. Dit noemen we de schadevergoeding voor uw letsel.

Letselschade bestaat uit alle schade die u als gevolg van het ongeval oploopt. Als financiële compensatie van de ontstane schade kan u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade en een schadevergoeding claimen.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten, wij informeren u graag!

Mijn letselongeval

✅ Ongeval in het verkeer, zoals met de motor, auto, fiets of scooter;
✅ Een hondenbeet;
✅ Val van een paard of trap van een paard;
✅ Een bedrijfsongeval;
✅ Een gebrekkig product;
✅ In het openbaar vervoer;
✅ Door gebreken aan de openbare weg.

Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen of heeft u gewoon een vraag?