Heeft u letselschade

bij een arbeidsongeval opgelopen?

☑MAXIMALE SCHADEVERGOEDING
☑GRATIS ADVIES EN PERSOONLIJKE HULP
☑ERVAREN LETSELSCHADESPECIALISTEN
☑EXCLUSIEF VOOR SLACHTOFFERS

U heeft letselschade bij arbeidsongeval

Een arbeidsongeval zit helaas in een klein hoekje. Een gebeurtenis gedurende het werk die direct leidt tot schade aan de gezondheid van de werknemer in kwestie noemen we arbeidsongeval. Het is erg vervelend als u een letsel oploopt door een arbeidsongeval. Zeker wanneer dit ook blijvend letsel betreft, maar ook als het gaat om letselschade die van voorbijgaande aard is. Gelukkig kan de letselschade specialist van Fix letselschade u na het melden direct helpen en hoeft u zich niet druk te maken over letsel dat u heeft opgelopen tijdens uw werk. Gelukkig heb je in Nederland in deze situatie recht op een vergoeding voor je letselschade. Maar hoe hoog is deze letselschadevergoeding en hoe zorg je dat u deze vergoeding ook echt krijgt? Dat zijn de vragen waar Fix letselschade mee gaat helpen!

In Nederland worden de kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij vergoed, hierdoor hoeven wij de kosten niet bij u in rekening te brengen. Dit maakt onze hulp voor u geheel gratis.

Letselschade expert spreken?

Gratis & vrijblijvend advies

Direct je letselschade claimen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer kan zijn en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Arbeidsongeval met blijvend letsel

In de meeste gevallen volgt een goed herstel na letsel door een arbeidsongeval, maar er kan ook sprake zijn van blijvend letsel. Vaak is het dan niet langer mogelijk om het huidige werk uit te voeren. Dit resulteert in het mislopen van inkomsten. Wanneer een arbeidsongeval plaatsvindt, is de werkgever aansprakelijk en worden de gederfde inkomsten vergoed, tenzij er sprake was van roekeloos gedrag. In het geval van blijvend letsel moet naast het maandelijkse salaris ook het vakantiegeld, de onkostenvergoedingen en het misgelopen pensioen vergoed worden.

Kortom, in de schadeclaim worden alle voordelen meegenomen waar je normaal gesproken recht op hebt.

Vrijblijvend advies van onze letselschade specialisten in Den Haag

“Wij verhalen 100% kosteloos uw letsel op de aansprakelijke verzekeraar. U kunt zich dan richten op medisch herstel, terwijl onze letselschadespecialisten exact in kaart brengen waar u recht op heeft en voor u de maximale schadevergoeding claimen!

Wilt u meer weten over onze juridische dienstverlening of wilt u hulp van een letselschade specialist om uw letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.”