Skip to main content

Ongevallen

Aangereden door motor

Letsel door motor aanrijding

Als je bent aangereden door een motor, kan dit leiden tot ernstig letsel en ingrijpende gevolgen. Letselschade als gevolg van een aanrijding met een motor kan variëren van lichte verwondingen tot ernstige letsels, zoals botbreuken, hoofdletsel, rugletsel, of zelfs blijvende invaliditeit.

Wanneer je als fietser, voetganger, of automobilist bent aangereden door een motor, is het belangrijk om te weten dat je mogelijk recht hebt op een schadevergoeding voor de geleden schade. Deze schadevergoeding kan bestaan uit medische kosten, verlies aan inkomsten door arbeidsongeschiktheid, kosten voor revalidatie en fysiotherapie, en andere bijkomende kosten zoals huishoudelijke hulp.

Zal ik u even bellen?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk.

Heb ik recht op een schadevergoeding na een aanrijding?

Of u recht heeft op een schadevergoeding na een aanrijding, wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeluk. Wanneer u als voetganger wordt aangereden heeft u in bijna alle situaties recht op een schadevergoeding van de schuldige partij.

De claim wordt uitgekeerd door de verzekeringsmaatschappij die aansprakelijk wordt gesteld voor uw schade als gevolg van de aanrijding. Hieronder kort een toelichting op het soort aanrijdingen die in het verkeer veelvuldig voorkomen.

letselschade claimen

Het claimen van letselschade na een aanrijding met een motor kan echter complex zijn, omdat de aansprakelijkheid vaak betwist wordt en er verschillende regels gelden voor verkeersongevallen. Het is daarom verstandig om professionele juridische hulp in te schakelen. Onze letselschade specialisten zullen je ten alle tijden bijstaan in het proces om de aansprakelijkheid vast te stellen en een rechtvaardige schadevergoeding te verkrijgen.

Als je meer wilt weten over je rechten en mogelijkheden na een aanrijding met een motor, neem dan contact op met een van onze letselschade specialisten.

Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen of heeft u gewoon een vraag?