Bij een verkeersongeval loopt u soms behoorlijke schade op. Bijvoorbeeld schade aan uw vervoersmiddel of letselschade. De aansprakelijkheid voor de schade is afhankelijk van de situatie. Zo zijn er bijzondere regels als er een fietser of een minderjarige bij het ongeval betrokken was.

Bij een verkeersongeval loopt u soms behoorlijke schade op. Bijvoorbeeld schade aan uw vervoersmiddel of letselschade. De aansprakelijkheid voor de schade is afhankelijk van de situatie. Zo zijn er bijzondere regels als er een fietser of een minderjarige bij het ongeval betrokken was.

Bij een verkeersongeval loopt u soms behoorlijke schade op. Bijvoorbeeld schade aan uw vervoersmiddel of letselschade. De aansprakelijkheid voor de schade is afhankelijk van de situatie. Zo zijn er bijzondere regels als er een fietser of een minderjarige bij het ongeval betrokken was.

FIX LETSELSCHADE

Hobbemastraat 90
2526 JR Den Haag

T: 085 2500 731
E: info@fixletselschade.nl